История

Home2U Bulgaria е премиум бранд в недвижимите имоти, започнал развитието си в България през 2008 год. Това е време, белязано от задаващата се икономическа криза, която по-късно ще влезе в историята на Света като най-големия финансов колапс на 21 век. Състоянието на пазара се оказва и най-голямото предизвикателството пред нас - да се докажем като специалисти в решаването на сложни ситуации.

Вероятно ще се съгласите, че при възходящ пазар и растяща икономиката, продажбите се случват без големи усилия – някак от само себе си.

Не така стоят нещата в условия на криза, обаче. За да устоиш на трудностите в такъв пазар е необходимо да си изключително гъвкав, иновативен, борбен и последователен. Освен това трябва да си креативен, да налагаш нови тенденции, а не да лежиш върху старите. И да знаеш, че всичко което правиш или съответно не правиш, ще даде отражение да твоето бъдеще.

Ето какво постигнахме пет години по-късно:

 • Компанията ни е представена на национално ниво, с клонове обслужващи Източна и Западна България.

 • Изработихме иновативна концепция за обучение на млади кадри, осигуряваща цялостната им подготовка.

 • Обучихме над 50 човека, от които 10 достигнаха до мениджърски позиции.

 • Изработихме уникална маркетинг стратегия, осигуряваща експресна продажба на имот в рамките на 45 дни;

 • Mногократно увеличихме качеството и стандарта на нашата услуга, но не променихме цената.

 • Нашите брокери са олицетворение на новата генерация консултанти, модернизиращи бизнеса с недвижими имоти.

 • Приеха ни за почетни членове на “АСОЦИАЦИЯТА НА БИЗНЕС ЕКСПЕРТИТЕ В БЪЛГАРИЯ”, което е заслужена награда за нашите усилия.

Какво ни предстои

 • Разширяване на мрежата от представителства в страната.

 • Регистрация на клон в Германия. Представителството ще обслужва българи, желаещи да закупят имоти в Западна Европа. Управление и отдаване под наем, гарантиращо 10 годишна възвръщаемост на инвестицията.

 • Не на последно място - още много усърдна работа, необходима за изчистване имиджа на брокера в България.

6 уникални предимства, които ни отличават

Корпоративен стандарт

100% гаранция за корпоративна идентичност. Официален костюм, възпитано поведение, деликатност и конфиденциалност са качества, които oтличават всеки наш брокер. Независимо от това, в кой град или в кой офис се намирате.

Гордеем се, че нашите брокери предоставят най-доброто обслужване в света на недвижимите имоти. Te са изцяло обезпечени със съвременни програми за обучение, индивидуално менторство, както и база, предоставяща редица иновации. Нашите брокери не са просто консултанти, те са отлично обучени професионалисти, способни да предоставят индивидуални решения, съобразени конкретно с вашите нужди.

Гаранция за най-добра сделка

(ЗА КУПУВАЧИ) Елиминираме напразното обикаляне и извършването на излишни огледи. Уточняваме предварително заданието на клиента и в рамките на 3 дни предоставяме 3 оферти със 100% гаранция за най-добра пазарна цена.

Home2U Bulgaria поддържа партньорски взаимоотношения с всички утвърдени агенции за недвижими имоти в България. Това ни позволява да Ви предложим не само нашите лични оферти, а цялото разнообразие от налични имоти на пазара. За да спестим вашето време е необходимо да дефинираме точно вашите критерии. Технологичното време за проверка и проучване на всички възможности, спрямо вашето задание е 3 дни. След този срок Вие получавате в писмен вид или на имейл ТОП3 на най-изгодните предложения, съобразени прецизно с Вашите изисквания.

Звучи ли Ви разумно?

Ако ДА, не се колебайте да се свържете с някой от нашите офиси и да получите най-доброто обслужване в света на недвижимите имоти.

 • Адрес: Гр. София, пл. Хелзинки, ул. Димитър Хаджикоцев №6, ет.1
 • Тел: 0879 25 60 70
 • Еmail:mail@home2u.bg
 • Адрес: Гр. Варна, бул. Владислав Варненчик №111, ет. 1
 • Тел: 0878 443 777
 • Еmail:office@home2u.bg

Сертификация на брокерите

Не наемаме готови кадри, а инвестираме в създаването на висококвалифицирани професионалисти, чрез собствена академия. Осъществяваме систематичен вътрешен контрол чрез полагане на изпити и периодично покриване на нормативи.

Ценности, мисия и тълкуване на определението "брокери от ново поколение". Високият КОРПОРАТИВЕН СТАНДАРТ, който сме наложили, се дължи главно на това, че сме екип от хора, решили да градят дългосрочна кариера в този бизнес. Ние сме изградени с времето специалисти, които продължаваме постоянно да се учим, да надграждаме и да вярваме, че това е пътя към дългосрочния успех. Всички минаваме ежегодна сертификация, която ни квалифицира като "брокери от ново поколение".

А да сме "брокери от ново поколение" за нас значи много. Това не е просто израз или някакво клиширано нарицателно. За нас това е кауза, да променим общоприетата представа, че брокера е просто един алчен комисионер. За да се случи това, обаче, е необходимо доста труд и постоянство. Необходимо е да сме всеотдайни и услужливи всеки ден. Задължително е да сме честни и да вярваме, че няма нищо по важно от интереса на нашите клиенти. Това е отговорност, която ни задължава винаги да бъдем на топ ниво. Това е отговорност, която ни ангажира в създаването на една нова генерация от специалисти. А мисията на тази генерация е една – да преобърне представите Ви за добро обслужване в света на недвижимите имоти.

Маркетинг и реклама

Ние знаем, че публикуването на една обява не решава продажбата на вашият имот. За това организираме иновативна рекламна кампания с бюджет от най-малко 500 лв., изцяло за наша сметка. Обхващаме широка група от потенциални клиенти чрез използване на повече от 10 рекламни компонента.

Ето и начина, по който действа така нареченото платено позициониране: Представете си един супермаркет. В него стоките са наредени по рафтове. Една част от тях са на нивото на очите Ви, а друга част се намират най-отдолу – близо до обувките Ви. Кои от тях са по-забележими? Естествено, че тези, които са на нивото на очите. Производителите на продукти плащат допълнителна такса на супермаркетите, за да може техните стоки да са видими за Вас. Това е така, защото е доказано, че едва 15% от всички клиенти са запознати с продуктите, които се намират най-отдолу по рафтовете. Що се отнася до тези, които са на нивото на очите – процента е 95%.

Пазара на имота е много сходен с един супермаркет. Има огромно предлагане, но само една малка част от имотите са "на фокус". Другите остават някъде в дъното.

Вашият Home2U брокер ще Ви даде пълна информация за всички инструменти, които използваме, както и за техният ефект върху интереса от потенциални клиенти.

Иновации и технологии

Като модерна компания, олицетворяваща разцвета на високите технологиите, ние сме внедрили редица иновации в работния процес. Докато другите още пишат на тефтер, при нас обслужването на всеки клиент се контролира прецизно, чрез нови технологични решения.

За да спазим обещанието си за добра услуга е необходимо да осъществяваме постоянен контрол върху процесите. За целта, обслужването на всеки клиент е подложено на мониторинг, което ни позволява да поддържаме високо качеството.

Що се отнася до информацията за вашите данни и имоти, тя се съхранява криптирана, на отдалечени сървъри. Те са с изключително високо ниво на надеждност. Така можем да бъдем спокойни, че сме гарантирали сигурността Ви.

 • гр.София, кв. Лозенец,

  ул. Димитър Хаджикоцев №6, ет. 1

  тел. 02 / 43 73 703

 • гр.София,кв. Люлин

  бул. Царица Йоанна №70

  тел. 02 / 43 73 771

 • гр.София,кв. Младост,

  бул. Йерусалим №15, ет. 3

  тел. 02 / 43 73 774

 • гр.Варна

  бул. Владислав Варненчик №81, ет. 8

  тел. 052 / 940 390

 • гр.Бургас,

  пл. Баба Ганка № 4, ет. 3

  тел. 056 / 940 390

 • гр. Пловдив,

  ул. "6-ти Септември" №152, ет. 4

  тел. 0700 20 227

 • САЩ, Ориндж Каунти

  18101 Von Karman Ave

  Ирвайн, тел. 949-432-0694

 • Гърция, Паралия Офринио

  Партньорски офис

  тел. 0879 / 25 60 50