Skip To Content

ПАНОРАМНА ГЛЕДКА !!! СУПЕР ЦЕНА !!! НОВ ПОКРИВ

39,999 €

(555 €/m2)

За имота

Представяме ви :
Този прекрасен имот предлага комфорт и уют. Разположен на трети етаж от триетажна къща, този апартамент е идеален за семейства, които търсят пространство и удобства в близост до центъра на града.

С обща площ от 72 квадратни метра, този имот разполага с четири стаи, включително две спални, които осигуряват достатъчно пространство за живеене и релаксация. Покривът е напълно нов, гарантирайки дълготрайна защита и удобство.

Единият балкон допълнително увеличава привлекателността на имота, като предлага чудесна възможност за наслаждаване на свеж въздух и гледки към околната природа.

Локацията на имота е идеална за семейства с деца, тъй като се намира на кратко разстояние от училище и детска градина. Допълнително, центърът на града е само на 10 минути пешеходно разстояние, където може да се намери богато разнообразие от магазини, заведения и развлечения за цялото семейство.
- Вид на имота: Етаж от къща, трети от три етажа
- Местоположение: Перник
- Цена: 39 999 €
- Обща площ: 72 кв.м
- Нов покрив
- Близост до училище и детска градина
- На 10 минути пешеходно разстояние от центъра на града

Не пропускайте възможността да станете собственик на този прекрасен имот в един от най-живописните райони на Перник. За повече информация и огледи, свържете се с нас сега и цитирайте следния код на имота № 104630

 • Местоположение:
  Перник

 • Квадратура:
  72 м2

 • Строителство:
  Тухла

 • Етаж:
  партер

Свържи се с нас!

"*" показва задължителните полета

Име*

Свържете се с нас

Обадете ни се за да уговорим среща, на която да разгледате всички детайли по конкретния имот

Направи запитване