Skip To Content

Заведение

1,495,000 €

(2,278 €/m2)

За имота

ИНВЕСТИЦИЯ В БЪДЕЩЕТО! ПРЕМИУМ ЛОКАЦИЯ И АРХИТЕКТУРА! ПРЕД АКТ-15! 2 НИВА С МНОЖЕСТВО ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА БИЗНЕС ИЛИ ОФИС ПРОСТРАНСТВО!
 
Имаме удоволствието да представим на вашето внимание уникален имот, предлагащ голяма площ от 656 кв.м, разделена на две нива, което позволява множество възможности за уникално бизнес пространство. Възможността за персонализиране на пространството прави имота идеален за ресторант, фитнес, казино, офис, спортен център, козметичен център, бюти център, медицински център, представителство на компания или co-working център.
 
Този имот е символ на престижа и иновацията. Преди акт-15, готов да бъде трансформиран в ключовата точка за вашия бизнес
 
Имота се намира в Сграда "Home2U Paradise" се откроява със своето престижно местоположение – само на крачки от Парадайз Мол и метростанция Витоша, предлагайки несравнима удобство и достъпност, които много малко имоти в София биха предоставили. Проектиран с иновативен дизайн, този имот представлява архитектурна икона, която носи духа на модерността.
 
Сграда Home2U Paradise е проектирана с мисъл за комфорта на вашите клиенти и служители. С възможността за закупуване на допълнителни паркоместа, вашите посетители ще имат лесен достъп до вашето заведение,ресторант или офис. За да запазите час за оглед, обадете се сега и цитирайте този код: 97295
 
 

 • Местоположение:
  София, Хладилника

 • Квадратура:
  656 м2

 • Строителство:
  Тухла

 • Изложение:
  Югоизток

 • Отопление:
  Газ

 • Етаж:
  партер

Свържи се с нас!

"*" показва задължителните полета

Име*

Свържете се с нас

Обадете ни се за да уговорим среща, на която да разгледате всички детайли по конкретния имот

Направи запитване