Skip To Content

Къща

285,000 €

(606 €/m2)

За имота

РАЗРАБОТЕН БИЗНЕС!!! ВЕЛИНГРАД!!! ОБЗАВЕДЕНА КЪЩА ЗА ГОСТИ!!! ЦЕЛОГОДИШНА ЗАЕТОСТ!!! 
Хоум Ту Ю има удоволствието да Ви представи тази просторна четри етажна къща за гости, разположена в СПА столицата на България „Велинград" 
Красивата природа, минералните извори и благоприятните климатични особености правят Велинград предпочитана от български и чужди туристи дестинация. На територията на града са разположени над 60 хотела и къщи за гости.
В последните години този район се превърна в любимо и предпочитано място за хората, които търсят спокойствие, релаксираща почивка и СПА туризъм. Къщата е построена в традиционен български стил и се продава обзаведена и оборудвана с наличните мебели.
Състои се от 4 етажа с обща застроена площ от 470 кв. м и разполага с 24 помещения, от които 4 спални, 4 бани с тоалетна, всекидневна с кухня за всеки етаж и балкони. На партера има голяма тераса и лятна беседка с барбекю. В двора на къщата са позиционирани два двойни гаража, самият двор е облагороден и залесен със множество цветя и дървета за уюта на гостите. За ваше улеснение прилагаме схема на разпределението. Ако имате интерес да закупите този имот се обадете сега и цитирайте този код: 100679

 • Местоположение:
  гр.Велинград, Пазарджик, област

 • Квадратура:
  470 м2

 • Строителство:
  Тухла

 • Етаж:
  партер

Свържи се с нас!

"*" показва задължителните полета

Име*

Свържете се с нас

Обадете ни се за да уговорим среща, на която да разгледате всички детайли по конкретния имот

Направи запитване