Skip To Content

Къща

630,000 €

(1,188 €/m2)

За имота

ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ ! ! ! ВИСОКО КАЧЕСТВО ! ! ! ПЕРФЕКТНИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ ! ! ! ОПЦИЯ ЗА ЗАВЪРШВАНЕ ДО КЛЮЧ ! ! ! ПРЕД АКТ 15 ! ! !

КОНЦЕПЦИЯТА ГАРАНТИРА ПЕРФЕКТНА СИМБИОЗА МЕЖДУ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЪВРЕМЕННИЯ ГРАДСКИ ЛУКС И ТИШИНАТА НА ПЛАНИНАТА. ТЯ Е ИЗРАЗ НА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ЖИВЕЕШ В ДОМ СЪС СВЕТЛИНА, ТОПЛИНА И УЮТ.
ЗАПАЗВА ЛИЧНОТО ТИ ПРОСТРАНСТВО И ОТГОВАРЯ НА ВСИЧКИ СТАНДАРТИ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ. СЪЗДАДЕНА ОТ ВИСОК КЛАС МАТЕРИАЛИ И ПРОДУКТИ, МОДЕРНИСТИЧНАТА АРХИТЕКТУРА КОРЕСПОНДИРА С ПРИРОДНИ МОТИВИ, КАТО СЪЗДАВА УДОБСТВО, КОМФОРТ И УСТОЙЧИВОСТ.
СТРЕМЯХМЕ СЕ ДА ТИ ОСИГУРИМ БЯГСТВО ОТ ГРАДА, ОТ ШУМА, ОТ ТРАФИКА, БЯГСТВО НА СИГУРНО МЯСТО, В ПРИРОДАТА. ПРИБИРАЙКИ СЕ ВКЪЩИ СЕ НАСЛАЖДАВАШ НА АТМОСФЕРА, КОЯТО ТЕ КАРА ДА РЕЛАКСИРАШ, УСЕЩАШ ДОМАШНИЯ СИ УЮТ И СЕ ЗАРЕЖДАШ С ЕНЕРГИЯ ОТ ПРИРОДАТА. 
 
РАЗПОЛОЖЕНО В СКЛОНОВЕТЕ НА ВИТОША НА 900 М НАДМОРСКА ВИСОЧИНА, БИСТРИЦА Е ЕДНО ОТ НАЙ-СТАРИТЕ И НАЙ-ДОБРЕ УСТРОЕНИ МЕСТА КРАЙ СОФИЯ. ЧИСТОТАТА НА ВЪЗДУХА, ТИШИНАТА И СПОКОЙСТВИЕТО, ПРЕМИНАВАЩИТЕ ДВЕ ВИТОШКИ РЕКИ, В КОИТО ТЕКАТ СНЕЖНИТЕ ВОДИ ОТ ВЪРХОВЕТЕ НА ПЛАНИНАТА, ДОБРЕ УРЕДЕНАТА ТЪРГОВСКА МРЕЖА, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И РЕДОВНА АВТОБУСНА ВРЪЗКА С ГОЛЕМИЯ ГРАД, ГАРАНТИРАТ КАЧЕСТВЕНАТА ЖИЗНЕНА СРЕДА В БИСТРИЦА. ЛОКАЦИЯТА ПРЕДОСТАВЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ – НАЙ-ДОБРОТО ОТ ГРАДСКИЯ ЖИВОТ В ИЗВЪНГРАДСКА СРЕДА. ДОБРАТА ТРАНСПОРТНА ВРЪЗКА С ГРАДА, ПО ТРИ РАЗЛИЧНИ ПЪТНИ АРТЕРИИ, ОСИГУРЯВА ДОСТЪП ДО ОСНОВНИ ТЪРГОВСКИ, ЗДРАВНИ, СОЦИАЛНИ И КУЛТУРНИ ОБЕКТИ. СЪЩЕВРЕМЕННО КОМПЛЕКСЪТ Е В БЛИЗОСТ ДО ПРИРОДНИТЕ И КУЛТУРНИТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ НА МЕСТНОСТТА, ДО МИНЕРАЛНИТЕ ИЗВОРИ В ПАНЧАРЕВО, КАКТО И ДО ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ СКИ КУРОРТИ – БОРОВЕЦ. НА ТЕРИТОРИЯТА НА БИСТРИЦА СА РАЗПОЛОЖЕНИ ДЕТСКА ГРАДИНА, ДЕТСКА ЯСЛА И УЧИЛИЩЕ!

Обади се сега и цитирай този код: 103317

 • Местоположение:
  с.Бистрица, София

 • Квадратура:
  530 м2

 • Строителство:
  Тухла

 • Етаж:
  партер

Свържи се с нас!

"*" показва задължителните полета

Име*

Свържете се с нас

Обадете ни се за да уговорим среща, на която да разгледате всички детайли по конкретния имот

Направи запитване