Skip To Content

2-стаен

45,000 €

(849 €/m2)

За имота

ПРЕДПРЕМИЕРЕН !!! ЛУКСОЗНО НОВО СТРОИТЕЛСТВО !!!

Представяме на Вашето внимание студио в района на Кършияка, разположено в новострояща се жилищна сграда на отлична локация в близост до река Марица, УМБАЛ Пловдив - Университетска Многопрофилна болница, Пловдивския университет, езиковите гимназии, магазин "Алати", стадион "Марица".
Жилището ще бъде завършено по БДС  с висококачествена седемкамерна дограма с троен стъклопакет, подготовка за smart home решения в жилищата, подготовка за подово отопление с възможност за термопомпена инсталация и шумоизилация по подовете.
Сградата разполага с 3 000 кв.м. зелена зона за отдих, без паркиране, с пейки и масово озеленяване, предвидена е фотоволтаична инсталация на покривите за обезпечаване на общата консумация - общи части, парково осветление и др, зарядни станции за ЕПС - 22 kw, централна инсталация за филтриране и декалциране на питейната вода, както и инсталация за използване на дъждовните води за поливни нужди с резервоар. Строителството стартира в края на годината, а акт 16 се очаква в срок до 24 месеца.

За повече информация се свържете с нас и цитирайте следния код: 92674

 • Местоположение:
  Кършияка, Пловдив

 • Квадратура:
  53 м2

 • Строителство:
  Тухла

 • Етаж:
  1

Свържи се с нас!

"*" indicates required fields

Име*

Свържете се с нас

Обадете ни се за да уговорим среща, на която да разгледате всички детайли по конкретния имот

Направи запитване