Skip To Content

2-стаен

80,000 €

(1,111 €/m2)

За имота

ПРЕДПРЕМИЕРЕН !!! ЛУКСОЗНО НОВО СТРОИТЕЛСТВО !!!

Представяме на Вашето внимание двустаен апартамент в района на Северен, разположен в новострояща се жилищна сграда на отлична локация в близост до река Марица, УМБАЛ Пловдив - Университетска Многопрофилна болница, Пловдивския университет, езиковите гимназии, магазин "Алати", стадион "Марица".
Жилището ще бъде завършено по БДС с висококачествена седемкамерна дограма с троен стъклопакет, подготовка за smart home решения в жилищата, подготовка за подово отопление с възможност за термопомпена инсталация и шумоизилация по подовете.
Сградата разполага с 5 500 кв.м. зелена зона за отдих, без паркиране, с пейки и масово озеленяване, детски площадки, фитнес на открито и водно огледало, предвидена е фотоволтаична инсталация на покривите за обезпечаване на общата консумация - общи части, парково осветление и др, зарядни станции за ЕПС - 22 kw, централна инсталация за филтриране и декалциране на питейната вода, както и инсталация за използване на дъждовните води за поливни нужди с резервоар. Строителството стартира в началото на 2024 година, а акт 16 се очаква в срок до 24 месеца.

За повече информация се свържете с нас и цитирайте следния код: 98393

 • Местоположение:
  Кършияка, Пловдив

 • Квадратура:
  71.96 м2

 • Строителство:
  Тухла

 • Етаж:
  3

Свържи се с нас!

"*" показва задължителните полета

Име*

Свържете се с нас

Обадете ни се за да уговорим среща, на която да разгледате всички детайли по конкретния имот

Направи запитване