Skip To Content

2-стаен

160,999 €

(1,894 €/m2)

За имота

ХоумТуЮ има удоволствието да ви представя изискан апартамент с площ от 85 квадратни метра, разположен в престижния квартал Чаталджа. Този недвижим имот предлага комбинация от лукс, удобство и инвестиционен потенциал, който няма да остави равнодушен нито един истински ценител на недвижимите имоти. 🏙️

✨ Основни характеристики:
- Просторен хол, спалня и кухня, разпределени в 3 отделни стаи, което предоставя изключителна функционалност и спокойствие за бъдещите собственици.
- Апартаментът се намира в сграда с АКТ 16 от 2021 година, което гарантира високи стандарти на строителство и качество.
- В сградата има модерна фитнес зала и търговски обекти, които са на разположение на всички живеещи.
- Този невероятен апартамент е напълно обзаведен с висок клас мебели и оборудван с всичко необходимо за незабавно нанасяне.

💼 Инвестиционен потенциал:
Този недвижим имот представлява не само идеално място за живеене, но и отлична инвестиция. С неговата отлична локация и луксозното обзавеждане, апартаментът е готов за отдаване под наем на краткосрочни наематели, чрез платформи като Booking и Airbnb. Това предоставя възможност за генериране на стабилни доходи и максимизиране на вашата инвестиция в недвижими имоти.

Не пропускайте тази уникална възможност да станете собственик на едно изключително жилище и инвестиционен обект в сърцето на града. За повече информация и огледи, не се колебайте да се свържете с нас. Цитирайте код: 89766 📞🏠

 • Местоположение:
  Варна, Чаталджа

 • Квадратура:
  85 м2

 • Строителство:
  Тухла

 • Изложение:
  Юг

 • Отопление:
  Без отопление

 • Етаж:
  5

Свържи се с нас!

"*" indicates required fields

Име*

Свържете се с нас

Обадете ни се за да уговорим среща, на която да разгледате всички детайли по конкретния имот

Направи запитване