Skip To Content

2-стаен

74,400 €

(1,200 €/m2)

  • Площи: 62 м2

  • Етаж: 7

  • Изглед: Североизток

За имота

НОВО СТРОИТЕЛСТВО ! ! ! ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ ! ! ! В БЛИЗОСТ ДО ДВЕ МЕТРОСТРАНЦИИ ! ! ! Предлагаме на вашето внимание двустаен апартамент, в нова бутикова сграда, със североизточно изложение, със следното функционално разпределение: входно антре, дневна с кухненски бокс с излаз на балко, спалня И баня с тоалетна .Апартаментът е с големина от 62кв.м.(53,5кв.м ЧЖП). Сградата е монолитна стоманобетонова безгредова конструкция..Всички общи части са изпълнени с мраморни стъпала и настилка с мраморни плочи.Обслужващият асансьор е 8-местен на фирма ТИСЕН КРУП. Всички входни врати са масивни,блиндирани врати с многоточково заключване. Дограмата на сградата е 7-камерна ПВЦ с троен стъклопакет с високо енергийно стъкло и шумоизолация. Има изградена система за контрол на достъп до него. Газовата инсталация е прес  технология на фирма VIEGA.Монтирани и изведени са линии за монтаж на климатици. Сградата е газифицирана, като апартаментските ГЗТ са разположени на етажните коридори. Водопроводната инсталация е изградена с PPR stabi-carbon тръби на фирма INSTA PLAST- Чехия.Канализационната инсталация е с материали на PIPE SISTEM- България.Всички апартаменти имат изградена необходимата електро-инсталация и слаботокова такава.При изпълнението на СМР са използвани материали от водещи световни фирми в бранша-BAUMIT,VIEGA,SAINT GOBEN,INSTA PLAST, THYSSEN KRUPP.Всички подпрозоречни прагове и шапки по бордове и тераси са от масивен мрамор. В сградата има възможност за закупуването и на гаражи и паркоместа. В сградата се предлагат и други двустайни и тристайни апартаменти .
Двустайни апартаменти : 63кв.м.(54 ЧЖП), 96,5 кв.м.( 83 кв.м ЧЖП) с юго-източно изложение и включена тераса с размер 14,4 кв.м.),74,5 кв.м (64 кв.м ЧЖП) със северозападно изложение и включена тераса с размер 16 кв.м. , 74 кв.м. ( 63.5 кв.м ЧЖП) с юго-източно изложение, 58 кв.м. (50 кв.м ЧЖП) със северо-западно изложение,83кв.м.(71кв.м. ЧЖП) със северо-източно изложение. 127 кв.м. (109 кв.м. ЧЖП) с южно изложение и две теаси с размери 14кв.м. и 20 кв.м., 62 кв.м. (53,5 ЧЖП) със северо-източно изложение , 50 кв.м. (43 ЧЖП със западно изложение , 203 кв.м.(175 кв.м ЧЖП) с южно, юго-зап., юго-източно изложение и включени тераси с размери 92кв.м. и 12 кв.м.
Тристайни апартаменти : 119 кв.м.( 102 кв.м. ЧЖП) с юго-западно изложение и включена тераса с размер от 30 кв.м., 89кв.м.( 76,5 ЧЖП).
Обади се сега и цитирай този код:

Свържи се с нас!

"*" показва задължителните полета

Име*

Свържете се с нас

Обадете ни се за да уговорим среща, на която да разгледате всички детайли по конкретния имот

Направи запитване