Skip To Content

3-стаен

294,425 €

(2,516 €/m2)

  • Площи: 117 м2

  • Етаж: 6

За имота

" Хоум ту Ю" представя тристаен апартамент с площ 117 кв.м., с южно изложение на шести етаж от осем в жил. сграда с акт 16, в кв. Манастирски ливади в близост до бул. България, на пешеходно разстояние от парк, детска градина, хранителни магазини, заведения и мол България. Сградата се състои от сутерен с гаражи, двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти и офиси.
Сграда е съвкупност от модерен дизайн, изтънчен вкус и внимание към детайла. Обхваща партер и осем етажа , на които са разположени 3 бр.магазини, детска градина, 9 бр.офиси , 46 бр. апартаменти (от които 3 бр. тип пентхаус). В сутеренния етаж и в двете подземни нива, са разположени паркоместа за паркиране на автомобили и велосипеди. Има просторно и двустранно осветено с естествена светлина фоайе, с рецепция и кът с мека мебел за престой и изчакване, както и голямо емпоре с два панорамни асансьора, преминаващо през всички етажи и осветено от покрива със стъклен оберлихт. Предвиден е и трети – самостоятелен шахтов пътнически асансьор. Етажните площадки и коридорите са просторни и разположени около емпорето. На последните 7ми и 8ми етаж, са реализирани три големи апартамента, тип пентхаус.
Общите части на сградата са просторни, но без излишно разточителство и ще бъдат завършени с атрактивни материали, допълващи усещането за стил, качество и уют. Етажните площадки и коридорите са разположени около емпорето, което ще бъде декорирано с интериорни архитектурни ефекти . Офисите находящи се на 1-ви надпартерен етаж, ще се обслужват от самостоятелно стълбище. Предвидени са луксозни плочи от естествен камък във фоайето, стълбите и по етажните площадки, а стените и таваните ще са изпълнени с декоративна боя и с интериорни детайли. Стълбищното и дворно осветление ще е енергоспестяващо. Предвидени са видеодомофонна уредба, контролиран чип достъп, видеонаблюдение на отделни зони, озеленено фоайе и дворно пространство. 
За повече информация код: 106737

Свържи се с нас!

"*" показва задължителните полета

Име*

Свържете се с нас

Обадете ни се за да уговорим среща, на която да разгледате всички детайли по конкретния имот

Направи запитване